De Holland Tennis Academy is een autonome tennisopleiding waar ambitieuze tennistalenten en prestatieve tennissers vanaf 6 jaar op professionele wijze worden opgeleid en begeleid.

Bij de Holland Tennis Academy worden de tennistrainingen gegeven door trainers met een KNLTB B of C diploma met een geldige licentie. De Holland Tennis Academy werkt nauw samen met de KNLTB.

De tennisopleiding is er op gericht om het maximale uit een tennisspeler te halen. Daarvoor is er een uitgebalanceerd training- en wedstrijdprogramma dat aandacht schenkt aan mentale, fysieke, technische en tactische ontwikkeling. Binnen de opleiding wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een (top)sportattitude. Discipline, respect, lef, verantwoordelijkheid nemen, grenzen verleggen, positief zelfbeeld spelen hierbij een belangrijke rol.

Leerlingen die het gehele traject doorlopen, hebben zich ontwikkeld tot mentaal sterke, positieve persoonlijkheden die weten wat er voor nodig is om maximaal te presteren. Zij hebben wedstrijdniveau 2 of 1 bereikt.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Sponsor
Banner
In samenwerking met
Banner
Sponsor
Banner
Aangesloten bij
Banner
Sponsor
Banner
Sponsor
Banner
Sponsor
Banner