Laden...
19jun

Francisco Conceição Schittert als Held voor Portugal in EK 2024

Geplaatst door Jeroen van der Zee 0 Reacties

Francisco Conceição, voormalig Ajax-speler, speelde een heldenrol door het winnende doelpunt te scoren voor Portugal in hun openingswedstrijd van het EK 2024 tegen Tsjechië. Dit maakte hij mogelijk in extra tijd na een invalbeurt tegen het einde van de reguliere speeltijd. Conceição eerde zijn familie, die zware tijden heeft doorgemaakt, en volgde hiermee in de voetsporen van zijn vader, Sérgio Conceição.

18jun

Belgium en Slowakije in Spannend 2-2 Gelijkspel in Groepsfase van Euro 2024

Geplaatst door Jeroen van der Zee 0 Reacties

België en Slowakije speelden op 17 juni 2024 een boeiend 2-2 gelijkspel tijdens de groepsfase van het EK 2024. België, onder leiding van coach Roberto Martinez, nam de leiding dankzij een doelpunt van Dries Mertens. Slowakije wist echter voor rust gelijk te maken. In de tweede helft scoorde Romelu Lukaku vanaf de stip, maar Slowakije kwam opnieuw terug met een laat doelpunt van Stanislav Lobotka.

7jun

Discussie Over Hoofdband van Memphis Depay na Wedstrijd Nederland-Canada

Geplaatst door Jeroen van der Zee 0 Reacties

Memphis Depay's witte hoofdband tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Canada veroorzaakte controverse. Fans en voormalige spelers waren verbaasd en kritisch, waaronder Rafael van der Vaart. Bondscoach Ronald Koeman had de hoofdband niet eerder gezien en waardeerde het niet bijzonder.

4jun

Champions League: Ongekende Successen voor Carlo Ancelotti en Real Madrid-spelers

Geplaatst door Jeroen van der Zee 0 Reacties

Carlo Ancelotti heeft historie geschreven door zijn vijfde Champions League-titel als coach te behalen, waarmee hij Real Madrid naar de overwinning in de finale van 2024 leidde. Vier Real Madrid-spelers - Toni Kroos, Luka Modrić, Karim Benzema en Dani Carvajal - behaalden ook hun zesde titel, een nieuw record. Dit markeert Real Madrid’s 15e titel in de Europese competitie.